Kara Fırınlarda, Matador ve Borulu Fırınlarda tek başına, Döner Fırınlarda zayıf un paçalı ile ekmek üretiminde kullanılır. Su kaldırma oranı proses koşullarına göre değişebilmekle birlikte %66-72 civarındadır. En yüksek su kaldırma oranı ile en uzun taze kalma süresine sahiptir. Ekmeklerde yüksek hacim, ince kabuk ve geç bayatlama kabiliyetleri vardır. Hamurun yoğurma ve işleme toleransı en yüksek seviyeye çıkartılmıştır, yetersiz proses koşullarından olumsuz etkilenmez. Üretimde kullanılan buğday özellikleri ve proses değişiklikleri ile ürün extra aroma ve lezzet kazanmıştır. İlk tabandan son tabana kadar yüksek ve standart performans yakalanır. Yıl boyunca tüm partilerde ve tüm partilerin tüm adetlerinde aynı kalite performansları sağlanır, ürün kalite performansında dalgalanma olmaz.
|